Villor

Genuint hus med klok planlösning

MELLBYSTRAND
Genuint och välbyggt hus med påkostade materialval. Klok planlösning med trevliga sällskapsutrymmen och hela 5 sovrum. Jordvärmepump.

Boarea: 164 m²
Biarea: 30 m²
Tomtarea: 754 m²

Stilfullt med klok planlösning

SKUMMESLÖVSSTRAND
Villa med stilfulla drag och klok planlösning i anslutning till rofylld natur, sol och bad. Praktisk gäststuga, carport.

Boarea: 195 m²
Tomtarea: 870 m²

Havsutsikt

MELLBYSTRAND
Härligt boende på ostört läge i händelsernas centrum m promenadavstånd till stranden, för fritidsboende alternativt året om. Havsutsikt från övre plan

Boarea: 130 m²
Tomtarea: 1365 m²

Bostadsrätter

Strandnära

MELLBYSTRAND
Strandnära boende i två våningar om totalt ca 71 kvm med utgång till stor terrass i entréplan och balkong på övre plan. Låg månadsavgift och drift.

Boarea: 71 m²

Modernt nära havet

MELLBYSTRAND
Modernt och underhållsfritt boende för det mindre hushållet, 300 meter från strand med bra pendling via E6 och västkustbanan. Låg drift och månadsavg.

Boarea: 36 m²

Nära till allt

HALMSTAD - LINEHED
Lägenhet med fina ljusinsläpp, balkong mot söder/väster med dag och kvällssol. Äldre skick med möjligheter till att sätta sin egen prägel. Låg avgift.

Boarea: 59,5 m²

Fritidshus

Fantastisk sommaridyll

MELLBYSTRAND
Fantstisk sommaridyll i första raden mot brygga och strand och med svårslagen utsikt över Lagan. Klok planlösning med goda utrymmen och unik atmosfär.

Boarea: 75 m²
Biarea: 15 m²
Tomtarea: 1381 m²

Naturskönt

MELLBYSTRAND
Rymligt fritidshus på stor naturskön tomt som gränsar mot grönområde. Populärt område med gångavstånd till det mesta, stranden, affärer, restauranger.

Boarea: 67 m²
Biarea: 40 m²
Tomtarea: 1302 m²

Strandnära

MELLBYSTRAND
Fritidshus med gott underhåll på utmärkt läge mot grönområde och 50 meter till stranden, stor arrendetomt med ytterligare byggrätt.

Boarea: 52 m²
Tomtarea: 1075 m²

Fastigheter

Generös byggrätt

MELLBYSTRAND
Fastighet med generös byggrätt för olika typer av näringsverksamhet alternativt lägenheter, bostäder.

Tomtarea: 2794 m²

Hyresfastighet med 5 lägenheter

VEINGE
Välvårdad hyresfastighet innehållande 5 st lägenheter. Lättskött trädgård samt nyare badrum och kök i samtliga lägenheter.

Tomtarea: 2222 m²

Tomter

Tomt med härlig atmosfär och känsla

MELLBYSTRAND
Gemytlig tomt för villa eller fritidshus i 1-plan eller 1 1/2-plan. Generös byggrätt på 250 kvm. VA- och el-anslutningsavgift betald.

Tomtarea: 1020 m²

Attraktivt läge

SKUMMESLÖVSSTRAND
Tomt med attraktivt läge nära strand och faciliteter i Skummeslövsstrand. Byggrätt villa alternativt fritidshus på 250 kvm.

Tomtarea: 914 m²